Αυτόματο καθημερινό Cloud Backup - Δείτε πώς δουλεύει.

Πώς δουλεύει η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup.Η υπηρεσία backup experts επιγραμματικά υλοποιείται μέσα από τα ακόλουθα βήματα:

free file server

► Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ** έναν file server αντίστοιχης χωρητικότητας με εκείνη των δεδομένων σας, τον οποίο εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε στον χώρο σας. Τον file server αυτόν μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και στη δική σας παραγωγή καθ'όλη την διάρκεια του μεταξύ μας συμβολαίου. Την συντήρηση και την παρακολούθηση της ορθής λειτουργίας του την αναλαμβάνουμε εμείς δωρεάν. Ο εν λόγω file server περνά αυτοματοποιημένα tests τα αποτελέσματα των οποίων μας αποστέλλονται με email αυτόματα, έτσι ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε την κατά το μέγιστο ορθή και συνεχή λειτουργία του. [Γιατί χρειάζομαι File Server?]


network connect

► Στη συνέχεια συγκεντρώνετε τα δεδομένα σας μέσα σε αυτόν τον file server. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά των δεδομένων ερχόμαστε στον χώρο σας και αντιγράφουμε τα δεδομένα σας σε δικό μας υπολογιστή. Ο πρώτος δηλαδή συγχρονισμός γίνεται τοπικά, στον χώρο σας προκειμένου η πρώτη επικαιροποίηση των δικών μας server να μην υποστεί τους περιορισμούς της ταχύτητας του διαδικτύου.


cloud syncronization

► Από το σημείο αυτό και ύστερα συχρονίζουμε τον file server σας καθημερινά με τους δικούς μας μέσω internet κατά τον χρόνο της επιλογής σας, κατά προτίμηση βέβαια τις αδρανείς από πλευράς internet και εργασίας ώρες στον χώρο της εταιρείας σας, ενώ εσείς μπορείτε είτε να χρησιμοποιείται τον file server στην παραγωγή σας είτε να μεταφέρετε αυτόματα ή όχι τα αρχεία για τα οποία επιθυμείτε να υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας στο backup experts cloud. Τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά τους στο backup experts cloud κρυπτογραφούνται με τον αλγόριθμο AES 256 bit.
Ο συγχρονισμός του εν λόγω server με το backup experts cloud συνίσταται μόνο στις αλλαγές των δεδομένων και όχι στο σύνολό τους. Οι αλλαγές αυτές είναι 3 πράγματα:
1)Τα νέα files & folders που δημιουργήθηκαν από τον τελευταίο συγχρονισμό και μετά.
2)Τα παλιά files & folders που ενημερώθηκαν από τον τελευταίο συγχρονισμό και μετά.
3)Τα files & folders που διαγράφτηκαν πρίν από ακριβώς 1 έτος.
Οτιδήποτε δηλαδή εσείς διαγράφετε, εμείς θα το διαγράψουμε αφού πρώτα περάσει χρονικό διάστημα 365 ημερών. Με απλά λόγια για κάθε αρχείο που διαγράφετε έχετε διορία 365 ημέρες από την διαγραφή του για να μας ζητήσετε την ανάκτησή του.


► Τέλος, σας παρέχουμε πρόσβαση στο site μας με μοναδικό όνομα χρήστη και συνθηματικό, όπου μπορείτε οποτεδήποτε θελήσετε να παρακολουθήσετε την καθημερινή διαδικασία εξέλιξης των συγχρονισμών του file server σας με το backup experts cloud. Από το [Backup Experts User Panel] μπορείτε να ενημερωθείτε αναφορικά με:
1)Πόσα και ποιά αρχεία σας ενημερώθηκαν κατά τους τελευταίους 30 συγχρονισμούς*.
2)Πόσα και ποιά αρχεία σας δημιουργήθηκαν κατά τους τελευταίους 30 συγχρονισμούς*.
3)Πότε τελείωσαν οι τελευταίοι 30 συγχρονισμοί*.
4)Ποιο είναι το σύνολο των φακέλων και των αρχείων σας.
5)Ποιος ο τιμολογήσιμος χώρος που τα αρχεία σας καταλαμβάνουν στο backup experts cloud και τι μέρος αυτού έχετε δεσμεύσει.
Με την είσοδό σας στο site μας μπορείτε να ξεκινήσετε συγχρονισμό των αρχείων σας με το backup experts cloud σε χρόνο ανεξάρτητο από το καθημερινό προγραμματισμένο χρόνο αυτόματης εκκίνησης του συγχρονισμού.


*Μπορουμε να παρέχουμε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για διάστημα παλαιότερο των 30 ημερών εφόσον μας ζητηθεί.

**Εφόσον ο όγκος των αρχείων σας υπερβαίνει τα 500GB.

► Σημαντικό: ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ! Κρατάμε και την ιστορικότητα αυτών για βάθος χρόνου 1 έτους. ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να σας δώσουμε πρόσβαση στην μορφή κάποιου ή και όλων των αρχείων σας όπως αυτή ήταν κάποια συγκεκριμένη παρελθοντική ημερομηνία, όχι μακρυνότερη του ενός έτους. Ο παραπάνω χώρος που συνεπάγεται για την εν λόγω παροχή αφορά τους δικούς μας servers και δεν συνυπολογίζεται στον όγκο των δεδομένων για τον οποίο τιμολογείστε.

► Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποιο, κάποια ή το σύνολο των αρχείων σας θα απευθυνθείτε είτε στα τηλέφωνα της εταιρείας είτε στα emails μας και εφόσον τα αρχεία που μας ζητάτε μπορούν να μεταφερθούν άμεσα μέσω internet θα σας τα ανεβάσουμε στο site μας από όπου θα τα κατεβάσετε. Διαφορετικά θα έρθουμε εκεί αυτοπροσώπως να σας τα παραδώσουμε εμείς. Δεσμευόμαστε δε να το κάνουμε εντός ενός 24 ώρου.

► Εφόσον είστε κοντά στο να υπερβείτε τον όγκο του προγράμματός σας φροντίζουμε εμείς να έρθουμε εγκαίρως σε επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε πως θα διαχειριστούμε την υπέρβαση. Είτε να μεταβούμε σε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα είτε κάποια από τα αρχεία σας να διαγραφούν. Άλλωστε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε το επίπεδο του όγκου των αρχείων σας με την είσοδό σας (πλήκτρο επάνω δεξιά) στο site μας με το μοναδικό user name και συνθηματικό που θα σας έχουμε δώσει.

► Τέλος, εφόσον αφαιρέσετε κάποιο ή κάποια από τα αρχεία που υπάρχουν στον τοπικό file server που σας παρέχουμε, αυτόματα έπειτα από την ολοκλήρωση του επόμενου συγχρονισμού ο όγκος του αρχείου ή των αρχείων αυτών θα έχετε διαγράψει θα αφαιρεθεί και από το σύνολο του χώρου που καταλαμβάνουν τα αρχεία σας στο backup experts cloud. Βεβαίως θα έχετε την δυνατότητα να ανατρέξετε στα διεγραμμένα αυτά αρχεία μέχρι την πάροδο 1 έτους από την δημιουργία τους στο backup experts cloud. Η χωρητικότητα που η δυνατότητα αυτή συνεπάγεται δεν προσμετράται στον τιμολογήσιμο όγκο διότι την ιστορικότητα την παρέχουμε δωρεάν.

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας!