η καλύτερη επιλογή για backup

Η καλύτερη επιλογή για backup

Υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά πολλές λύσεις για την εφεδρικότητα των δεδομένων σας, από δωρεάν μέχρι αρκετά ακριβές. Στο παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε να σας αποδείξουμε πως η καλύτερη από αυτές είναι η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup. Τα πλεονεκτήματα που θα παρουσιάσουμε θα είναι αντικειμενικά και ξεκάθαρα:

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεσμευόμαστε για την παράδοση των Backup δεδομένων σας στον χώρο σας εντός 24 ωρών το πολύ. Πέραν αυτού όμως σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε δωρεάν την υπηρεσία μας για διάρκεια ενός μηνός, ενώ οι τεχνικοί μας παρακολουθούν σε καθημερινή βάση την εξέλιξη των Backup διαδικασιών και σας ενημερώνουν εφόσον κάτι δεν εξελιχθεί ομαλά...

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε.

Πιστεύουμε στον κανόνα των τριών (3) σημείων, επαυξημένο με την έννοια της ιστορικότητας. Η εμπειρία στον χώρο των υπολογιστών έχει αποδείξει ότι τα Δεδομένα πρέπει να συνυπάρχουν αποθηκευμένα σε 3 διαφορετικά μέσα, εκ των οποίων το 1 θα είναι σε διαφορετικό γεωγραφικό τόπο των υπολοίπων. Αυτός ο κανόνας εφαρμόζεται από όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στον κόσμο που σέβονται και επενδύουν στο ηλεκτρονικό τους αρχείο. Με τη συνδρομή σας στην υπηρεσία μας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην εφαρμόζεται ο Κανόνας των τριών σημείων, αφού σας παρέχουμε δωρεάν File Server τον οποίο διατηρείτε στο χώρο σας. Τα Δεδομένα του εν λόγω File Server συγχρονίζονται με το Backup Experts Cloud καθημερινά, οπότε συνοψίζοντας έχετε:


  • Το αποθηκευτικό σημείο που πάντα είχατε.
  • Το αποθηκευτικό σημείο που σας παρέχουμε δωρεάν.
  • Το αποθηκευτικό σημείο σας στο Backup Experts Cloud.

Ακόμη και με τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup δεν θα μπορούσε να σας "καλύψει" σε ικανοποιητικό βαθμό, αν απουσίαζε ο παράγοντας της ιστορικότητας. Έχετε ποτέ σκεφτεί την πρόσβαση στα Δεδομένα σας με την μορφή που αυτά είχαν σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο στο παρελθόν; Την ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων-φακέλων; Την ανάκτηση αρχείων σε χρονικό σημείο πριν την επίθεση κάποιου ιού π.χ. ransomware; Η Ιστορικότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός στιβαρού Backup Plan και σας την παρέχουμε δωρεάν.

Η δεσμεύσεις μας απέναντί σας.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεσμευόμαστε για την παράδοση των Backup δεδομένων σας στον χώρο σας εντός 24 ωρών το πολύ. Πέραν αυτού όμως σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε δωρεάν την υπηρεσία μας για διάρκεια ενός μηνός, ενώ οι τεχνικοί μας παρακολουθούν σε καθημερινή βάση την εξέλιξη των Backup διαδικασιών και σας ενημερώνουν εφόσον κάτι δεν εξελιχθεί ομαλά.

Οι ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η Τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για την υλοποίηση των Backup διαδικασιών μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες μας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Χρησιμοποιούμε τους βέλτιστους δυνατούς αλγορίθμους συμπίεσης και κρυπτογράφησης και αναβαθμίζουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας ακολουθώντας τις νεότερες δυνατές τεχνολογίες και τις καλύτερες πρακτικές. Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να καλύψει όγκο Backup δεδομένων επιχειρηματικής κλίμακας.

Μην αφήνετε εκτεθειμένα τα Δεδομένα σας σε κινδύνους, όταν μάλιστα οι κίνδυνοι αυτοί συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Επενδύστε στην πλέον σύγχρονη Cloud based Backup υπηρεσία, από την πρώτη ελληνική εταιρεία που ασχολείται "end to end" με το Cloud Backup στην Ελλάδα.

Επιστροφή