backup is possible

Είναι Εφικτό;

Είναι εύκολο να παίρνω καθημερινό Backup; Οι χαρακτηρισμοί "βαρετό" ή "αναγκαίο" θα ταίριαζαν ίσως καλύτερα! Ωστόσο σήμερα είναι σχετικά εύκολο να αυτοματοποιήσουμε τις καθημερινές διαδικασίες Backup και να παρακολουθούμε μόνο τα reports των διαδικασιών, επεμβαίνοντας όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Από την άλλη υπάρχουν οργανισμοί, επιχειρήσεις κλπ που το μεγαλύτερο ίσως μέρος του κεφαλαίου τους έχει τοποθετηθεί στα πληροφοριακά τους συστήματα και απαιτούν από τα ΙΤ τμήματά τους ένα στιβαρό Backup Plan, ικανό να αντεπεξέλθει ακόμη και κάτω από τις πιο ακραίες και απρόβλεπτες συνθήκες.

Από ένα τέτοιο Backup Plan δεν γίνεται να απουσιάζει το off-site ή Cloud Backup, η αυτοματοποιημένη, καθιερωμένη, καθημερινή δηλαδή διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε γεωγραφικό τόπο διαφορετικό από εκείνον της εταιρείας, με ταυτόχρονη ύπαρξη ιστορικότητας, που είναι τα πλέον απαραίτητα στοιχεία του Backup γενικότερα: Με την Ιστορικότητα μπορούμε να εξαφανίσουμε λάθη όπως:

Λαμβάνουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι με την υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας στιβαρό Backup Plan. Είναι προσιτό, αναμφισβήτητα σκόπιμο, αξιόπιστο, συνεχές, άμεσο αλλά πάνω από όλα, ΕΦΙΚΤΟ. Σας καλούμε να επισκευθείτε τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του site μας! Εκεί θα βρείτε την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ των παραπάνω, για τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ Δεδομένα.

  • Η ταχύτητα της Internet σύνδεσής σας
  • Το πλήθος και ο όγκος των αρχείων σας
  • Ο χρόνος αδράνειας της Internet σύνδεσής σας

θα μιλήσουν για το δικό σας Backup Plan και θα σας βοηθήσουν να έχετε μια πλήρη εικόνα των δικών σας δυνατοτήτων σε συνεργασία με το Backup Experts Cloud.

Επιστροφή