cost efficient backup

Φθηνό backup γιατί το πληρώνετε ήδη!

Η εμπειρία όλων όσων ασχολούνται με την Τεχνολογία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο θέμα της αναγκαιότητας ύπαρξης του Backup. Αναζητώντας λύσεις μπορεί κανείς να βρεί από ακριβές μέχρι και δωρεάν, με πολλούς ή λίγους περιορισμούς, με δυνατότητες διαφορετικές όπως on-site Backup, off-site Backup, incremental Backup κ.ο.κ.

Η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup αποτελεί μια εκ των κορυφαίων υπηρεσιών Backup στην ελληνική αγορά, καθότι δεν υπολείπεται καμίας δυνατότητας αντίστοιχων του εξωτερικού ενώ υπερτερεί ως προς το κόστος, την ταχύτητα και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όγκου δεδομένων έναντι όλων των αντίστοιχων του εσωτερικού. Για μια τέτοια υπηρεσία της οποίας ενδεχομένως ΔΕΝ είστε συνδρομητής και ΔΕΝ να απολαμβάνετε τα οφέλη της,

  • Αν σας λέγαμε ότι την πληρώνετε ήδη???


Για επιχειρήσεις που έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ ασχολούνται με το θέμα του Backup, μπορούμε να θεωρήσουμε με ασφάλεια ότι βάσει έγκυρων στατιστικών δεδομένων, αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να πληρώσουν πολύ ακριβά και σαφώς ακριβότερα του κόστους συνδρομής της υπηρεσίας Backup Experts Cloud Backup την επιλογή τους αυτή.

Ας αφήσουμε όμως κατά μέρος όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν το θέμα του Backup με απερισκεψία και ας ασχοληθούμε με τις περιπτώσεις εκείνων που ορθά σκεπτόμενοι ασχολούνται συχνά ή και καθημερινά με αυτό.


  • Δαπάνες για εργασία και εξαρτήματα.


Κάποιος στον χώρο εργασίας σας αφιερώνει χρόνο καθημερινά προκειμένου να παίρνει Backup και να ελέγχει ότι όλα πήγαν καλά. Έπεται ο έλεγχος της ορθής λειτουργίας των μέσων αποθήκευσης που περιέχουν τα εφεδρικά αντίγραφα Backup των δεδομένων σας. Αυτό συνεπάγεται ότι κάποιες μονάδες αποθήκευσης αγοράζονται, συντηρούνται-αντικαθίσταντε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έπειτα κάθε μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη!

Άλλες φορές θέλετε να κρατήσετε τόσο τα παλιά όσο και τα αλλαγμένα αρχεία σας, πράγμα για το οποίο απαιτείται επιπλέον χρόνος και προσπάθεια. Σύνηθες φαινόμενο είναι να να εξαντλείται ο χώρος με αποτέλεσμα: Είτε να προβαίνετε στην αγορά επιπλέον μέσων αποθήκευσης, είτε να μην παίρνετε ολοκληρώμενο Backup τουλάχιστον προσωρινά, είτε να διαγράφετε κάποια αρχεία από το Backup, τα οποία ίσως χρειαστεί στο μέλλον να θελήσετε να ανακτήσετε.


Όντας συνδρομητές της υπηρεσίας μας, δεν χρειάζετε να πληρώνετε για τίποτα από τα παραπάνω εφόσον:

  • Όλα τα εφεδρικά μέσα αποθήκευσης αντικαθίστανται με τον ΔΩΡΕΑΝ File Server που σας παρέχουμε.


Ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε και την καθημερινή παρακολούθησή της ορθής λειτουργίας του μέσω Internet ΔΩΡΕΑΝ. Αν ο χώρος του File Server εξαντληθεί, σας τον ανανεώνουμε με αντίστοιχο μεγαλύτερης χωρητικότητας ΔΩΡΕΑΝ, ενώ παλαιότερες εκδόσεις ΟΛΩΝ των αρχείων σας βάθους χρόνου ενός έτους φυλάσσονται στο Backup Experts Cloud ΔΩΡΕΑΝ, δηλαδή δεν επιβαρύνεστε για τον επιπλέον χώρο που η δυνατότητα αυτή συνεπάγεται. Τέλος, δεν χρειάζετε να αφιερώνετε χρόνο. Η διαδικασία δουλεύει αυτοματοποιημένα, η ορθή λειτουργία της παρακολουθείται από εμάς, ενώ συνοπτικά και αναλυτικά reports των καθημερινών διαδικασιών μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε στο web site μας χρησιμοποιώντας το μοναδικό Username και Password σας. Τον χρόνο που θα χρησιμοποιούσατε για το Backup, μπορείτε πλέον να τον αξιοποιήσετε στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, με τα οικονομικά οφέλη που αυτό συνεπάγεται.


  • Δαπάνες για την Internet συνδρομή σας, την οποία δεν αξιοποιείτε πλήρως.


Βάσει των παραπάνω, με την Backup Experts Cloud Backup συνδρομή σας έχετε απαλλαγεί από κόστη που αφορούν εργατοώρες και υλικά αποθήκευσης. Όμως δεν είναι ΜΟΝΟ αυτά!

Η Internet σύνδεσή σας ενδέχεται να βρίσκεται σε αδράνεια για αρκετές, ίσως και 12 ώρες κάθε μέρα. Αυτό συνεπάγεται ότι το ήμισυ του κόστους της Internet συνδομής σας παραμένει αναξιοποίητο! Χωρίς επιπλέον κόστη, με την υπηρεσία μας μπορείτε να την αξιοποιείτε για το Backup της επιχείρησής σας, δηλαδή για ένα από τα πιο νευραλγικά θέματα ασφάλειας που σας αφορούν!


Αθροίστε λοιπον τα χρήματα που δαπανάτε ανά μήνα:

  • Για αγορά-συντήσηση των εφεδρικών μέσων αποθήκευσης.
  • Για τις εργατοώρες διεκπεραίωσης του Backup.
  • Για το κόστος απώλειας δεδομένων από αστοχία στη λήψη Backup.
  • Για το μέρος της Internet συνδρομής σας που αφήνετε αναξιοποίητο.


Έπειτα συγκρίνετέ το με το κόστος της υπηρεσίας μας ΕΔΩ.

Θα διαπιστώσετε ότι με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα μπορείτε από ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να έχετε ένα ασφαλές, σύγχρονων προδιαγραφών, Cloud based και με Ιστορικότητα Backup, το οποίο όχι μόνο θα αντισταθμίζει τα οφέλη του προηγούμενου αλλά και θα τα υπερβαίνει κατά πολύ:

  • Θα αξιοποιείτε αποτελεσματικότερα το χρόνο σας.
  • Θα έχετε Ιστορικότητα σε όλα τα αρχεία σας.
  • Θα έχετε δωρεάν ένα επιπλέον τοπικό μέσο αποθήκευσης για άμεση ανάκτηση εφόσον αυτό χρειαστεί.
  • Θα έχετε απεξαρτηθεί πλήρως από το οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί στο χώρο της επιχείρησής σας.


Backup με το σύνολο των αρχείων σας θα υπάρχει πλήρως ενημερωμένο και διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για εσάς στο Backup Experts Cloud. Ξεκινήστε σήμερα!

Επιστροφή