καλύτερη υπηρεσία backup

Η καλύτερη υπηρεσία backup.

Το Backup των αρχείων είναι έννοια ταυτόσημη με την ίδια την ύπαρξη των υπολογιστών! Από την εποχή που οι υπολογιστές ανακαλύφθηκαν μέχρι και σήμερα όπου έχουν μπεί για τα καλά στη ζωή μας, η ανάγκη για ένα αξιόπιστο, ευέλικτο και στιβαρό Backup Plan παραμένει επίκαιρη και βαρυσήμαντη.
Τη Δευτέρα 19/6/2017 για παράδειγμα, η αυτοκινητοβιομηχανία Honda ανακοίνωσε ότι παγώνει την παραγωγή της σε μια από τις εγκαταστάσεις της λόγω του ιού WannaCry Ransomware. Η ημερήσια παραγωγή των εν λόγω εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 1000 αυτοκίνητα ημερησίως, ενώ το πάγωμα της παραγωγής διήρκεσε 2 ημέρες. Φανταστείτε λοιπόν έναν χώρο στάθμευσης 2000 αυτοκινήτων και υπολογίστε την απώλεια σε χρήματα, ανθρωποώρες και πωλήσεις.
Χωρίς να έχουμε τη διάθεση να φοβίσουμε, αλλά ούτε και να καθησυχάσουμε, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup ως την καλύτερη στο είδος της για την διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας και έχουμε αντικειμενικούς λόγους να το υποστηρίζουμε:

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

H έννοια της ιστορικότητας είναι συνυφασμένη με την έννοια του Backup και είναι εκείνη που διακρίνει το Cloud Backup από το Cloud Storage (Dropbox, Google Drive κλπ). Από κάποια ενδεχόμενη αποτυχία στο Software ή και από καθαρά Ανθρώπινο Λάθος, μπορεί να προκληθεί αλλαγή η διαγραφή στα αρχεία μας. Χάρη στην Ιστορικότητα μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο τόσο στο σύνολο των αρχείων μας όσο και σε καθένα ξεχωριστά και να ανακτήσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες μας χρειάζονται. Τα καλά νέα είναι ότι η υπηρεσία μας σας παρέχει Ιστορικότητα των αρχείων σας δωρεάν και για πάντα.

  • Εγγυημένη επαναφορά εντός 24 ωρών.

Δεσμευόμαστε γραπτώς να σας επιστρέψουμε μέρος ή και το σύνολο των αρχείων σας εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα μας τα ζητήσετε. Ο χρόνος είναι χρήμα. Ειδικά όταν ύστερα από κάποιο ατυχές γεγονός χρειάζεστε άμεσα τα αρχεία σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε την εργασία σας, φανταστείτε να πρέπει να περιμένετε να τελειώσει το Download των αρχείων σας από κάποιο π.χ. εκτός χώρας σημείο!

Ο γνωστός κανόνας-κριτήριο επαρκούς ασφάλειας των τριών (3) διαφορετικών σημείων ύπαρξης των αρχείων, σε εμάς βρίσκει πλήρη εφαρμογή.

Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ File Server χωρητικότητας αντίστοιχης του όγκου των αρχείων σας προκειμένου να έχετε ένα ακόμη σημείο με τα Δεδομένα σας στο χώρο σας.

Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τόσο την υποστήριξη όσο και τα έξοδα συντήρησής του.


Με τη συνδρομή στην υπηρεσία μας εξασφαλίζετε ότι θα υπάρχουν τα αρχεία σας σε 2 τοπικά και 1 απομακρυσμένο σημείο αποθήκευσης. Η σύνδεση με το απομακρυσμένο σημείο αποθήκευσης προστατεύεται με AES 256 Bit Encryption. Αν κριθεί απαραίτητο, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση των αρχείων σας σε μηδενικό χρόνο διότι τα αρχεία σας βρίσκονται σε 2 σημεία στον ίδιο χώρο.

  • Υποστήριξη όλων των χωρητικοτήτων.

Χάρη στη μοναδική Τεχνολογία της υπηρεσίας μας, όλες οι χωρητικότητες είναι εφικτές και...ευπρόδεκτες! Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο ο όγκος των αρχείων σας, όποιος κι αν είναι αυτός! Οι παράγοντες που κρίνουν την καθημερινή επιτυχία της ολοκλήρωσης συγχρονισμού των αρχείων σας με το Backup Experts Cloud είναι:

1)Η ημερήσια μεταβολή του όγκου των αρχείων σας.
2)Η ταχύτητα της Internet σύνδεσής σας.
3)Ο ημερήσιος χρόνος αδράνειας της Internet σύνδεσής σας.

Έχετε μεγάλο όγκο αρχείων;

Έχετε επιφυλάξεις για το αν και κατά πόσο είναι εφικτό να παίρνετε καθημερινό Backup στο Backup Experts Cloud
;

Με την γραπτή εγγύηση πλήρους επιστροφής χρημάτων για χρονικό διάστημα 30 ημερών, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας και να κρίνετε την εφικτότητά της ως προς τα δικά σας Δεδομένα στην πράξη!

  • Πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση.

Τέλος, σας παρέχουμε πρόσβαση στο site μας με μοναδικό όνομα χρήστη και συνθηματικό, όπου μπορείτε οποτεδήποτε θελήσετε και από οποιαδήποτε mobile ή μη συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο να παρακολουθήσετε την καθημερινή διαδικασία εξέλιξης των διαδικασιών Backup. Από το Backup Experts User Panel μπορείτε να ενημερωθείτε αναφορικά με:

1)Πόσα και ποιά αρχεία σας ενημερώθηκαν κατά τους τελευταίους 30 συγχρονισμούς.
2)Πόσα και ποιά αρχεία σας δημιουργήθηκαν κατά τους τελευταίους 30 συγχρονισμούς.
3)Πότε τελείωσαν οι τελευταίοι 30 συγχρονισμοί.
4)Ποιο είναι το σύνολο των φακέλων και των αρχείων σας.
5)Ποιος ο τιμολογήσιμος χώρος που τα αρχεία σας καταλαμβάνουν στο Backup Experts Cloud και τι μέρος αυτού έχετε δεσμεύσει.

Με την είσοδό σας στο site μας μπορείτε να ξεκινήσετε οποτεδήποτε θελήσετε νέα διαδικασία Backup των αρχείων σας σε χρόνο ανεξάρτητο από το καθημερινό προγραμματισμένο χρόνο της αυτόματης εκκίνησής της.

Για εμάς τα Δεδομένα σας θεωρούνται το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας σας. Εσείς τους δίνετε την αξία που τους αναλογεί;

Επιστροφή