Invest in backup experts backup plan

Backup-Επενδύστε σήμερα ή πληρώστε αύριο.

Το Backup είναι κάτι σαν τη γυμναστική. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να το κάνουμε καθημερινά, αλλά το πιθανότερο είναι ότι το αμελούμε. Είναι λυπηρό και συνάμα τρομακτικό το γεγονός ότι πολλοί επαγγελματίες δεν αφιερώνουν χρόνο για τη διασφάλιση του ηλεκτρονικού αρχείου που έχουν παραγάγει. Έγγραφα, σημειώσεις, emails, ραντεβού και πολλά άλλα θα μπορούσαν να χαθούν κάτω από ορισμένες -όχι απίθανες- συνθήκες.

  • Προσγείωση στην πραγματικότητα.

Το Backup είναι η διέξοδος από μια ενδεχόμενη τραγωδία. Είναι το σωσίβιο ενός ναυαγού, το αλεξίπτωτο ενός αλεξιπτωτιστή. Κοιτάξτε το γραφείο σας και εστιάστε στο πρώτο έγγραφο που θα βρείτε μπροστά σας. Αν το έγγραφο αυτό χαθεί, την επόμενη στιγμή αυτό που θα σκεφτείτε θα είναι να τυπώσετε ένα νέο αντίγραφο, σωστά;

Όμως τι θα κάνετε αν το computer κλαπεί;
Αν κάποιος Ιός διαγράψει τα περιεχόμενά του;
Αν διαγραφούν από Ανθρώπινο Λάθος;
Αν ο Σκληρός Δίσκος, ή κάποια πλακέτα του υπολογιστή καεί;
Αν συμβεί κάποια φυσική καταστροφή;
Αν σπάσει κάποια σωλήνα νερού και πλημμυρίσει ο χώρος;

Πώς θα ανακτήσετε τα πολύτιμα έγγραφά σας, τα λογιστικά σας Δεδομένα, τις προσφορές, τα στοιχεία των πελατών σας, τους λογαριασμούς και τα emails σας;

  • Μήπως έχει έρθει η ώρα να επενδύσετε σε ένα στιβαρό Backup Plan;

Ξεκινήστε αρχικά βάζοντας μια τάξη στα αρχεία σας. Διαχωρίστε τα σε φακέλους για να μπορείτε να τα βρίσκετε εύκολα και ξεφορτωθείτε τυχόν άχρηστα. Αποφύγετε να αποθηκεύετε το ίδιο αρχείο σε διαφορετικά σημεία. Εκπαιδεύστε όλο το προσωπικό της εταιρείας σας με τέτοιο τρόπο ώστε να γνωρίζει τον τρόπο οργάνωσης των αρχείων σας. Έτσι ο καθένας μέσα στο χώρο εργασίας θα είναι σε θέση να τοποθετεί κάθε αρχείο στον σωστό προορισμό αποθήκευσής του.

Ύστερα επενδύστε στην αγορά ενός NAS Server που θα χρησιμοποιεί τεχνολογίες RAID και θα μπορεί αυτόματα να περνάει self tests όσον αφορά την κατάστασή του για να μπορείτε εγκαίρως -αν χρειαστεί- να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες αντικατάστασης κάποιου προβληματικού Hardware σε αυτόν.

Τέλος, ισχυροποιήστε το Backup Plan σας κρατώντας καθημερινά αντίγραφα των δεδομένων σας και εκτός εταιρείας. Έτσι θα διασφαλιστείτε από όλες εκείνες τις απειλές που σχετίζονται με τον μοναδικό τόπο της εργασίας σας. Για παράδειγμα μια ενδεχόμενη κλοπή μπορεί να αφανίσει τόσο τα αρχεία σας όσο και τα Backup τους. Το ίδιο και κάποιος Ιός ή κάποιο Ανθρώπινο Λάθος. Η λίστα με τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν είναι ατελείωτη. Όμως η πιθανότητα να επηρεαστούν ταυτόχρονα 2 διαφορετικοί γεωγραφικοί χώροι από αυτά είναι σχεδόν μηδενική.

Τα ευχάριστα είναι ότι με την υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup τα έχετε όλα:

Με την υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σε καλά χέρια, ενώ το κόστος της υπηρεσίας είναι τόσο προσιτό, που δεν αξίζει να το σκεφτείτε ούτε στιγμή να λάβετε τον κίνδυνο απώλειας των αρχείων σας.

Ξεκινήστε σήμερα το δικό σας Backup Experts Cloud Backup.

Επιστροφή