4 λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις χρειάζονται καθημερινό backup

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται καθημερινό backup.

Ανεξάρτητα με το μέγεθος της επιχείρησής σας, το καθημερινό Backup είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ασφάλειάς σας. Πέρα από το πόσο ευάλωτοι είστε ως προς την ασφάλεια του εταιρικού σας δικτύου, την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού σας και γενικά τα μέτρα που έχετε λάβει, μια ορθή Backup στρατηγική είναι για εσάς μια ξεχωριστή "έξοδος κινδύνου για παν ενδεχόμενο".

Εαν αναζητάτε μια στιβαρή και συνάμα προσιτή υπηρεσία για την εφεδρικότητα των δεδομένων σας, ανεξάρτητα με τον όγκο τους, εαν φοβάστε ότι η απώλεια των δεδομένων σας είναι κάτι που πάσει θυσία δεν πρέπει να συμβεί, τότε η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup είναι για εσάς η ιδανική λύση...

Το ηλεκτρονικό σας αρχείο κοστίζει.

Όλες πλέον οι επιχειρήσεις διαθέτουν υπολογιστές, τοπικό δίκτυο, email, Internet πρόσβαση κοκ. Αυτό τις καθιστά ευάλωτες σε επιθέσεις από ιούς. Οι επίσημες στατιστικές καταδεικνύουν ότι τα κρούσματα απώλειας δεδομένων έχουν αυξηθεί κατά 400% τα τελευταία 2 χρόνια από ιούς όπως π.χ. το ransomware. Μια στιβαρή Εφεδρική Στρατηγική σας εγγυάται την εργασία σας και τα χρήματα που δαπανήσατε για να την φέρετε εις πέρας.

Η απουσία Backup ίσως σας "κλείσει το μαγαζί".

Βεβαίως οι αιτίες απώλειας δεδομένων δεν περιορίζονται αποκλειστικά σε αυτές που βασίζονται στο Software. Συμβαίνει συχνά η αιτία να είναι κάποιο Hardware π.χ. Σκληρός Δίσκος, κάποιο Ανθρώπινο Λάθος, κάτι απρόοπτο όπως μια κλοπή η κάποιο φυσικό φαινόμενο. Όπως και να έχει, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και έχει παρατηρηθεί πολλές επιχειρήσεις να παύουν την λειτουργία τους ύστερα από μια σοβαρή Απώλεια Δεδομένων. Συγκεκριμένα, 40% σταματούν τη λειτουργία τους ακριβώς μετά την απώλεια ενώ ένα ακόμη 25% μέχρι το πέρας ενός έτους από τη στιγμή της απώλειας.

Backup Experts, η ιδανική στρατηγική Backup.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να "έχετε το κεφάλι σας ήσυχο" σε κάθε ενδεχόμενο απώλειας των δεδομένων σας. Η πλέον προσιτή ως προς το κόστος και την λειτουργία υπηρεσία μας, πλήρως συμβατή με τον κανονισμό περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR) περιλαμβάνει:


  • Δωρεάν καθημερινό τοπικό Backup σε δωρεάν File Server τον οποίο σας παρέχουμε.
  • Καθημερινό Cloud Backup.
  • Διατήρηση Ιστορικότητας ενός έτους.
  • Μέγιστη ασφάλεια κατά τη μεταφορά των δεδομένων σας στο Cloud.
  • Δωρεάν έλεγχος της λειτουργικότητας των εφεδρικών σας αντιγράφων.

Εαν αναζητάτε μια στιβαρή και συνάμα προσιτή υπηρεσία για την εφεδρικότητα των δεδομένων σας, ανεξάρτητα με τον όγκο τους, εαν φοβάστε ότι η απώλεια των δεδομένων σας είναι κάτι που πάσει θυσία δεν πρέπει να συμβεί, τότε η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup είναι για εσάς η ιδανική λύση.

Επιστροφή