remote access

Πρόσβαση στα αρχεία της εταιρείας σας από οπουδήποτε!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας Backup Experts Cloud Backup! Πλέον, μέσω της νέας δυνατότητας Remote Access της Backup Experts μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία της εταιρείας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, αρκεί, στο σημείο που βρίσκεστε, να υπάρχει πρόσβαση στο Internet! Από το smart phone, το tablet, το netbook ή οποιαδήποτε συσκευή έχετε μαζί σας, μπορείτε να μπείτε στα αρχεία σας και να κατεβάσετε εκείνα που σας ενδιαφέρουν για να κάνετε τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. ΞΕΧΝΑΤΕ:


  • τηλεφωνικές κλήσεις
  • αποστολή emails
  • μεταφορά εξωτερικών δίσκων USB
  • μεταφορά Laptop


Διότι, με την πρόσβαση στα αρχεία σας μέσω διαδικτύου, μπορείτε να έχετε στον τόπο που βρίσκεστε το αρχείο ή τα αρχεία που θέλετε 24 ώρες το 24 ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο!


Τα καλύτερα νέα είναι ότι η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, με την αγορά οποιουδήποτε προγράμματος Backup Experts Cloud Backup!


Επωφεληθείτε κι εσείς από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της κορυφαίας, Cloud based Backup υπηρεσίας στην Ελλάδα ξεκινώντας από σήμερα!

Επιστροφή