Cloud Backup Provider

Γιατί χρειάζεται Cloud Backup πάροχος.

Χωρίς να θέλουμε να κουράσουμε ή να κινδυνολογήσουμε, τα Δεδομένα δεν είναι Δεδομένα. Στο παρακάτω κείμενο απλώς θα επιχειρήσουμε να απεικονίσουμε την πραγματικότητα, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται σε στατιστικές έρευνες που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Παρόλο που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν από μια ενδεχόμενη Απώλεια Δεδομένων, 6 στις 10 δεν έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Ακόμα χειρότερα, το 60% των επιχειρήσεων που έχασαν τα Δεδομένα τους έκλεισαν εντός 6 μηνών. (πηγή: carbonite)

  • Τάσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ωστόσο αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι από τις λίγες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν ϋιοθετήσει ένα Cloud based Backup Plan, το 84% διατηρεί τόσο τοπικά όσο και Απομακρυσμένα Αντίγραφα Ασφαλείας των δεδομένων τους.

Μάλιστα το 68% εξ αυτών περνούν περιοδικά tests τα Backup τους σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Πιθανολογείται ότι μέχρι το 2020, βάσει στατιστικών στοιχείων, το 78% των επιχειρήσεων θα διατηρεί Cloud Αντίγραφα Ασφαλείας Backup των δεδομένων τους.

  • Προνοήστε από σήμερα για την τύχη του ψηφιακού σας αρχείου.

Αρχικά οργανώστε σωστά τα αρχεία σας και συγκεντρώστε τα σε έναν NAS Server που πληροί τις προδιαγραφές ταχύτητας και Data Availability που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας. Ύστερα δημιουργήστε ένα τοπικό αντίγραφο των δεδομένων σας και αυτοματοποιήστε την καθημερινή του Επικαιροποίηση. Τέλος, εξασφαλίστε ένα απομακρυσμένο σημείο Backup με Ιστορικότητα, όπως η υπηρεσία Backup Experts Cloud Backup.

Μάθετε από τα λάθη των άλλων, μην περιμένετε να συμβεί το αναπάντεχο σε εσάς. Να θυμάστε ότι δεν μπορεί κανείς να ελέγξει τις συνθήκες και τις συγκυρίες, οπότε τα απρόοπτα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν. Αυτό που μπορούμε όλοι να κάνουμε είναι να προνοήσουμε για την ύπαρξη διεξόδου μας από μια ενδεχόμενη τραγωδία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ένας Cloud Backup Πάροχος όπως η Backup Experts θα θεωρείται στο μέλλον με βάση τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία όλο και πιο αναγκαίος, αλλά και αυτονόητος.

Επιστροφή